Nh Collection Wien Zentrum din Viena

MARIAHILFER STRASSE, 78

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Nh Collection Wien Zentrum.

Detalii cazare

Acest apartament fermecător se află în Vienna. Situat la 2. 8 kilometru(i) de centrul orașului, apartamentul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. La 10 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 19. 0 kilometru(i). NH Collection Wien Zentrum numără un total de 73 camere. Această reşedinţă a fost recondiţionată în anul 2015. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Această proprietate oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Această reşedinţă nu oferă paturi suplimentare la cerere. Această reşedinţă este dedicată respectării practicilor durabile ecologice. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Nh Collection Wien Zentrum 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Viena?

1. Vienna Intl (Viena, Austria)

16 km

2. M R Stefanik (Bratislava, Slovacia)

62 km

Care sunt conditiile de intrare in Austria?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !