Nh Collection Madrid Eurobuilding din Madrid

Calle De Padre Damian, 23

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Nh Collection Madrid Eurobuilding.

Detalii cazare

Cuibărită la 4. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. La 500 metri, clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Călătorii vor găsi aeroportul la 13. 9 kilometru(i). Un total de 440 dormitoare sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. Această proprietate a fost recondiţionată integral în anul 2014. Unitatea de cazare include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camere. Recepţia este deschisă 24/7. Există o parcare. Totodată, această proprietate a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Această reşedinţă se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Graţie gamei variate de facilităţi de întreţinere, cei care stau la această reşedinţă au posibilitatea să se răsfeţe pe parcursul şederii. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Nh Collection Madrid Eurobuilding 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Madrid?

1. Barajas (Madrid, Spania)

9 km

Care sunt conditiile de intrare in Spania?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !