Nh Brussels Airport din Bruxelles

De Kleetlaan, 14 B

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Nh Brussels Airport.

Detalii cazare

Situat în inima districtului de afaceri din zona aeroportului, la 2 km de aeroportul din Bruxelles, acest hotel este alegerea ideală pentru oaspeţii care călătoresc cu afaceri sau de plăcere. Hotelul este poziţionat în apropierea a numeroase locuri de cumpărături şi divertisment, sediul NATO şi Grand-Place din Bruxelles. Cu gara la numai 1 km distanţă, oaspeţii pot profita de un acces uşor înspre satele şi oraşele vecine. Gama de facilităţi oferite de acest hotel modern nu va dezamăgi. Pentru oaspeţii care călătoresc în interes de afaceri, hotelul pune la dispoziţie 9 săli de şedinţe, fiind astfel o alegere ideală pentru întâlniri de afaceri şi conferinţe. Camerele sunt spaţioase, invitându-i pe oaspeţi la relaxare şi odihnă. Hotelul oferă o sală de sport ultramodernă şi un restaurant delicios, cu o bucătărie gourmet. Restaurantul Obis este uluitor, oferind o gamă largă de vinuri şi mâncăruri.

Nume cazare de la furnizor: Nh Brussels Airport 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bruxelles?

1. Brussels Airport (Bruxelles, Belgia)

2 km

2. International (Antwerp, Belgia)

32 km

3. Brussels S Charleroi (Bruxelles, Belgia)

47 km

4. Airport (Liege, Belgia)

76 km

5. Wevelgem (Kortrijk, Belgia)

86 km

6. Eindhoven (Eindhoven, Olanda)

90 km

7. Maastricht (Maastricht, Olanda)

92 km

Care sunt conditiile de intrare in Belgia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !