New World Hotel din Taipei

No.141, Kunming St, 141

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul New World Hotel.

Detalii cazare

Green World New World Hotel este o alegere populară între călători în orașul Taipei, fi că descoperiți acest oraș sau sunteți doar în trecere. Enumerând o listă largă de facilități, oaspeții vor găsi sejurul la acest loc de cazare ca unul comfortabil. Facilități cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, curăţenie zilnică, băcănie cu livrare, servicii poştale, 24-ore recepţie sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă bucura de un sejur plăcut. Relaxați-vă în camerele de oaspeți confortabile, dintre care unele oferă papuci, sufragerie separată, televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit). Hotelul oferă diferite posibilități de recreere. Descoperiți totul ce vă poate oferi orașul Taipei, prin alegerea pentru punct de pornire acest hotel: Green World New World Hotel.

Nume cazare de la furnizor: New World Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Taipei?

1. Song Shan (Taipei, Taiwan)

5 km

2. Taiwan Taoyuan Intl (Taipei, Taiwan)

27 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !