Neuro Campus Hotel Im Das Morgen din Lucerna

Seestrasse, 75

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Neuro Campus Hotel Im Das Morgen.

Detalii cazare

Cuibărit la 100 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Unitatea de cazare se află în apropierea principalelor zone de distracție. Hotelul oferă acces ușor înspre principalele stații de transport public ale orașului. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 50000 kilometru(i). Proprietatea se află la 200 metri de mers pe jos de port. Această proprietate oferă un total de 54 camere. Această unitate de cazare a fost recondiţionată în anul 2022. Călătorii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Din nefericire, recepţia nu este deschisă 24h din 24h. La această unitate de cazare, spaţiile comune sunt accesibile cu scaune cu rotile. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Neuro Campus Hotel im Das Morgen se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Neuro Campus Hotel Im Das Morgen 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Lucerna?

1. Zurich Airport (Zurich, Elvetia)

49 km

2. Belp (Berna, Elvetia)

74 km

3. Saint Gallen-Altenrhein (Altenrhein, Elvetia)

95 km

4. Basel (Mulhouse - Freiburg) Euroairport (Basel Mulhouse, Franta)

96 km

5. Mulhouse (Basel - Freiburg) Euroairport (Basel Mulhouse, Franta)

96 km

6. Airport (Hohenems, Austria)

99 km

Care sunt conditiile de intrare in Elvetia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp