Nambour Lodge Motel din Sunshine Coast

171 Currie Street, 171

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Nambour Lodge Motel.

Detalii cazare

Situat în Zona Sunshine Coast, Nambour Lodge Motel este un loc perfect de plecare pentru a explora Sunshine Coast. Locul de cazare pune la dispoziția dumneavoastră tot ceea ce aveți nevoie pentru un sejur confortabil. La locul de cazare puteți găsi Wi-Fi în zone publice, parcare auto, restaurant, servicii spălătorie. Camerele de oaspeți sunt echipate cu toate facilitățile necesare ca să aveți un somn nocturn liniștit. În unele camere, oaspeții pot regăsi acces internet (wireless), camere nefumători, aer condiţionat, încălzire, birou. Atmosfera liniștită de la locul de cazare se extinde și la facilitățile de recreere ale acestuia care includ piscină exterioară, grădină. Staff prietenos, facilități extraordinare și situarea în apropierea a tot ceea ce poate oferi orașul Sunshine Coast sunt trei motive întemeiate pentru a alege ca sejurul dumneavoastră să fie la Nambour Lodge Motel.

Nume cazare de la furnizor: Nambour Lodge Motel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sunshine Coast?

1. Maroochydore (Sunshine Coast, Australia)

13 km

2. Caloundra (Caloundra, Australia)

23 km

3. Noosa (Noosa, Australia)

25 km

4. Tewantin (Tewantin, Australia)

31 km

5. Gympie (Gympie, Australia)

44 km

6. Brisbane (Brisbane, Australia)

85 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !