Muroran Prince Hotel din Noboribetsu

1-4-9 Chuo-cho

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Muroran Prince Hotel.

Detalii cazare

Alegeți-vă un sediu central în Muroran, Muroran Prince Hotel vă pune la dispoziție toate reperele importante ce poate oferi acest oraș, doar imediat după ce ați ieșit din clădire. Hotelul vă oferă o gamă largă de facilități pentru a vă asigura că veți avea o ședere plăcută. Personalul vă urează bun venit cu ospitalitate și vă ghidează când sunteți la Muroran Prince Hotel. Camerele de oaspeți sunt echipate cu facilitățile necesare unui somn liniştit.În unele camere, oaspeţii pot regăsi televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), aer condiţionat, încălzire. Hotelul oferă diferite posibilități de recreere. Muroran Prince Hotel combină ospitalitatea cu o ambianță plăcută pentru a vă face de neuitat sejurul în Muroran.

Nume cazare de la furnizor: Muroran Prince Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Noboribetsu?

1. Hakodate (Hakodate, Japonia)

61 km

2. Chitose (Sapporo, Japonia)

77 km

3. Okadama (Sapporo, Japonia)

93 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp