Multi Grand Hotel din Kotayk

Abovyan-Yerevan Highway 5, Verin Ptghni, Kotayk Re

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Multi Grand Hotel.

Detalii cazare

Acest hotel luxos, care se găsește în Abovyan, este o opțiune perfectă pentru familii. Acest hotel dispune de 88 camere de oaspeți confortabile. Această reşedinţă a fost realizată în anul 2014. Multi Grand Hotel oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. nullOaspeţii care stau la Multi Grand Hotel pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Clienţii vor fi încântaţi de mesele servite în proprietate. Dacă simt nevoia să fie răsfăţaţi, oaspeții care stau la această proprietate pot profita de facilităţile de întreţinere care le sunt puse la dispoziţie. Există facilităţi şi servicii de afaceri puse la dispoziţia oaspeţilor pentru un plus de confort. O gamă largă de opţiuni de divertisment de primă clasă sunt puse la dispoziţia oaspeţilor pentru confortul acestora.

Nume cazare de la furnizor: Multi Grand Hotel 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kotayk?

1. Zvartnots Intl (Yerevan, Armenia)

20 km

2. Shirak (Gyoumri, Armenia)

82 km

Care sunt conditiile de intrare in Armenia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică