Muen Hot Spring Hotel din Yilan

No.29, Ren Ai Road

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Muen Hot Spring Hotel.

Detalii cazare

Cu locația în Jiaoxi urban, Living Water Hotel este un loc perfect de plecare pentru a descoperi orașul Yilan. Atât călători de afaceri cum și turiști se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui hotel. Facilități cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, 24-ore recepţie, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice, parcare auto sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă bucura de un sejur plăcut. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări televizor ecran plat, ceai gratuit, papuci, prosoape, dulap. Atmosfera pacifică a hotelului se extinde și la facilitățile de recreere ale acestuia care sunt baie termală. Descoperiți totul ce vă poate oferi orașul Yilan, prin alegerea pentru punct de pornire acest hotel: Living Water Hotel.

Nume cazare de la furnizor: Muen Hot Spring Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Yilan?

1. Song Shan (Taipei, Taiwan)

34 km

2. Taiwan Taoyuan Intl (Taipei, Taiwan)

60 km

3. Hualien (Hualien, Taiwan)

90 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !