Ms Hotel Haeundae din Busan

7F,1417-2,Jung1-dong,Haeundae-gu

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ms Hotel Haeundae.

Detalii cazare

MS Hotel Haeundae cu cele 3 stele vă oferă confort și comoditate fie că sunteți în călătorie de afaceri, fie că vă petreceți vacanța în Busan. Locul de cazare oferă un înalt standard de servicii și dotări pentru a satisface cerințele individuale ale tuturor turiștilor. WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, magazin de proximitate, curăţenie zilnică, laundromat sunt dispuse pentru delectarea oaspeților. Camerele de oaspeți sunt echipate cu toate facilitățile necesare ca să aveți un somn nocturn liniștit. În unele camere, oaspeții pot regăsi televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat. Locul de cazare oferă diferite posibilități de recreere. Pentru servicii de încredere și staff profesionist, MS Hotel Haeundae se potrivește nevoilor dumneavoastră.

Nume cazare de la furnizor: Ms Hotel Haeundae 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Busan?

1. Gimhae Airport (Busan, Coreea de Sud)

19 km

2. Jinhae (Jinhae, Coreea de Sud)

41 km

3. Ulsan (Ulsan, Coreea de Sud)

50 km

4. Pohang (Pohang, Coreea de Sud)

94 km

5. Daegu (Daegu, Coreea de Sud)

94 km

6. Tsushima (Tsushima, Japonia)

97 km

7. Sacheon (Jinju, Coreea de Sud)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Coreea de Sud?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp