Movenpick Hotel Zurich Regensdorf din Zurich

Im Zentrum 2, 2

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Movenpick Hotel Zurich Regensdorf.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este localizat în Zurich. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 2. 0 kilometru(i) de hotel. Legăturile de transport public sunt la doar câțiva pași distanță. Călătorii vor găsi aeroportul la 9. 5 kilometru(i). Un total de 149 camere de oaspeţi sunt disponibile la Movenpick Hotel Zurich Regensdorf pentru confortul oaspeţilor. Această unitate de cazare s-a bucurat de renovare în anul 2008. În plus, în reşedinţă este disponibil accesul Wi-Fi. Această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24h din 24h. nullFacilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Movenpick Hotel Zurich Regensdorf este loial practicilor durabile ecologice. Cei care caută pace şi linişte vor găsi opţiunea perfectă de cazare la Movenpick Hotel Zurich Regensdorf, care oferă variate posibilităţi de întreţinere şi relaxare. Acest hotel dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Toți cei care stau în această unitate de cazare se pot bucura de delicioase opţiuni culinare într-un decor deosebit de plăcut. Oaspeţii se vor simţi minunat întrucât vor putea folosi facilităţile sportive şi vor putea profita de activităţile de petrecere a timpului liber oferite în această reşedinţă. Această reşedinţă oferă o gamă deosebită de opţiuni de luat masa pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tuturor oaspeţilor. Unitatea de cazare poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Movenpick Hotel Zurich Regensdorf 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Zurich?

1. Zurich Airport (Zurich, Elvetia)

7 km

2. Mulhouse (Basel - Freiburg) Euroairport (Basel Mulhouse, Franta)

72 km

3. Basel (Mulhouse - Freiburg) Euroairport (Basel Mulhouse, Franta)

72 km

4. Saint Gallen-Altenrhein (Altenrhein, Elvetia)

81 km

5. Friedrichshafen (Friedrichshafen, Germania)

83 km

6. Belp (Berna, Elvetia)

92 km

7. Airport (Hohenems, Austria)

92 km

Care sunt conditiile de intrare in Elvetia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !