Montpellier Boutique Resort din Sunshine Coast

7-11 James Street, Noosaville, 07-11

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Montpellier Boutique Resort.

Detalii cazare

Montpellier Boutique Resort este perfect amplasat și pentru afaceri, cum și pentru odihnă dacă vizitați orașul Sunshine Coast. Atât călători de afaceri cum și turiști se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui hotel. WiFi gratuit în toate camerele, expres check-in/check-out, Wi-Fi în zone publice, parcare auto, transfer hotel/aeroport sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Televizor ecran plat, acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat, încălzire pot fi găsite în anumite camere de oaspeți. Pentru a spori gradul de satisfacție a oaspeților, hotelul oferă facilități de recreere cum ar fi cadă fierbinte, piscină exterioară, piscină (copii), grădină. Pentru un serviciu de încredere și un personal profesionist, Montpellier Boutique Resort vă îndeplinește la maxim gusturile.

Nume cazare de la furnizor: Montpellier Boutique Resort 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sunshine Coast?

1. Noosa (Noosa, Australia)

2 km

2. Tewantin (Tewantin, Australia)

4 km

3. Maroochydore (Sunshine Coast, Australia)

23 km

4. Gympie (Gympie, Australia)

37 km

5. Caloundra (Caloundra, Australia)

44 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?