Monteleone din New Orleans

ROYAL STREET, 214

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Monteleone.

Detalii cazare

Incinta numără 570 unități de cazare primitoare. Hotel Monteleone a fost complet renovat în anul 2005. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Vizitatorii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există dormitoare în care cei care stau în această unitate de cazare să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullAcestei proprietăţi i-a fost acordată certificarea . Cei care stau în această clădire se pot folosi de serviciul de transfer la aeroport. Proprietatea dispune de facilităţi de afaceri funcţionale, ideale pentru călătorii de afaceri. Hotel Monteleone se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. nullUnele dintre aceste servicii ale Hotel Monteleone pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Monteleone 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de New Orleans?

1. Lakefront (New Orleans, Statele Unite ale Americii / SUA)

9 km

2. L Armstrong Intl (New Orleans, Statele Unite ale Americii / SUA)

18 km

3. Terrebonne (Houma, Statele Unite ale Americii / SUA)

70 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp