Montecarlo din Santiago de Chile

Victoria Subercaseaux, 209

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Montecarlo.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este situat în Santiago Chile. Cuibărit la 1000 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. La 200 metri, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Călătorii vor găsi aeroportul la 17. 1 kilometru(i). null În plus, accesul Wi-Fi este disponibil în spaţiile comune ale proprietăţii. Având în vedere că această unitate de cazare dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. La cerere, toate unitățile de cazare includ pătuţuri pentru copiii mici. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Montecarlo. Oaspeţii care stau la Montecarlo pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Delegaţiile pot dori să organizeze o întâlnire în această reşedinţă, ideală pentru călătoriile de afaceri. Unele dintre aceste servicii ale Montecarlo pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Montecarlo 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Santiago de Chile?

1. A Merino Benitez (Santiago de Chile, Chile)

14 km

Care sunt conditiile de intrare in Chile?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !