Montebelo Girassol Maputo Hotel din Maputo

AVENIDA PATRICE LUMUMBA 737/739, 737/739

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Montebelo Girassol Maputo Hotel.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este situat în Maputo. Vizitatorii vor găsi principalele zone de distracție la 12. 3 kilometru(i) distanță. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 6. 8 kilometru(i). Numărul total de camere este de 34. Montebelo Girassol Maputo Hotel a fost clădit în anul 2003. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Pentru confortul oaspeţilor, Montebelo Girassol Maputo Hotel oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această proprietate. Această unitate de cazare a fost concepută cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . Montebelo Girassol Maputo Hotel dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Montebelo Girassol Maputo Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Maputo?

1. Maputo Intl (Maputo, Mozambique)

5 km

Care sunt conditiile de intrare in Mozambique?