Miyuki Hamabaru Resort din Okinawa

1314 Afuso, Onna-son

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Miyuki Hamabaru Resort.

Detalii cazare

Situat ideal în zona Onna, Miyuki Hamabaru Resort vă promite o vizită minunată și relaxantă. Pentru oaspeții săi locul de cazare oferă o gamă largă de servicii și dotări proiectate să vă asigure confort și comoditate. La locul de cazare puteți găsi WiFi gratuit în toate camerele, parcare auto, cameră de familie, facilităţi grătar, restaurant. Toate camerele sunt concepute și decorate pentru ca oaspeții să se simtă ca acasă, iar unele camere au în dotare ceai gratuit, papuci, prosoape, aer condiţionat, încălzire. Recuperați-vă după o zi plină în care veți fi explorat orașul în confortul camerei dumneavoastră sau folosiți avantajele oferite de plajă privată, piscină exterioară, scufundări, masaj, sporturi acvatice (nemotorizate). Miyuki Hamabaru Resort este o alegere excelentă de unde puteți explora Okinawa sau simplu să vă relaxați și să vă reîntineriți.

Nume cazare de la furnizor: Miyuki Hamabaru Resort 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Okinawa?

1. Naha (Okinawa, Japonia)

40 km

2. Aguni (Aguni, Japonia)

64 km

3. Kerama (Kerama, Japonia)

69 km

4. Yoronjima (Yoronjima, Japonia)

78 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp