Mirage Resort din Viseu de Sus

Bogdan Voda , nr. 70

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mirage Resort.

Detalii cazare

Mirage Resort este situat in Viseu de Sus, in regiunea istorica Maramures. 


Hotelul are o terasa, restaurant, acces gratuit la internet WiFi, arcare privata gratuita, sali de conferint, acces la piscina sezonier a parcului acvatic la un cost suplimentar.


Toate camerele acestui hotel au aer condiLLionat si TV cu ecran plat, iar unele au zona de relaxare unde va puteti destinde dupa o zi plina. Anumite unitati de cazare ofera vedere la piscina sau la gradina. Camerele au baie privata. Pentru un plus de confort, sunt puse la dispozitie articole de toaleta gratuite si uscator de par.


Printre numeroasele atractii din zona se numara celebra Mocanita, tren cu aburi pe linie ingusta. Gara este la doar 3 km de Mirage Resort. 
Muzeul Nobilimii Maramuresene este la doar 2,5 km de proprietate. 
Cascada Cailor se gaseste la 34 km. 
Manastirea Barsana este la aproximativ 42 km. 
Cimitirul Vesel din SapanLLa se afla la 79,2 km, iar orasul Sighetu MarmaLLiei este la 61,6 km. Nume cazare de la furnizor: Mirage Resort (Viseul De Sus) 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !