Minerva din Eforie Nord

Eforie Nord, Constanta, Litoral Marea Neagra, Romania

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Minerva.

Detalii cazare

Hotel Minerva este un hotel de 2 stele amplasat pe bulevardul principal al statiunii Eforie Nord, la 30 de metri de mare, intr-un loc cu verdeata si vegetatie bogata. Locatia are 118 camere duble si triple, din care 62 cu balcon si vedere la mare si 56 fara balcon.
Hotel Minerva 2* este renovat in totalitate in anul 2021 cu mobila noua, parchet si mocheta, baile sunt renovate integral. Hotelul are gradina mare cu gazon si terasa unde se pot servi bauturi si se poate privi marea.

Complexul are si o autoservire unde se poate servi masa - se poate adauga la rezervare fisa cont, iar la receptie turistii vor primi bonuri valorice pe care la pot consuma la restaurant. Fisa cont se poate folosi pentru serviciile de masa la Autoservirea La Geta, pozitionata in spatele hotelului Minerva.
 
Dotari camera:
Camerele duble sunt dotate cu 1 pat matrimonial sau 2 paturi twin, tv, frigider, baie proprie, parchet sau mocheta, internet gratuit.
Camerele triple sunt dotate cu 1 pat matrimonial sau 2 paturi twin + 1 pat twin, tv, frigider, baie proprie, parchet sau mocheta, internet gratuit.
 
Facilitati copii in camere:
Dubla:
- 2 adulti + 1 sau 2 copii 0-11.99 ani - beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar
- 2 adulti + 1 copil 12-17.99 ani - se achita obligatoriu patul suplimentar
 
Tripla:
- 2 adulti + 1 sau 2 copii 0-11.99 ani - beneficiaza de gratuitate la cazare.
- 2 adulti + 1 copil 12-17.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare.
- 3 adulti + 1 copil 0-11.99 ani - beneficiaza de gratuitate la cazare
 
Capacitate maxima camera dubla: 2 adulti si 2 copii 0-11.99 ani sau 2 adulti si 2 copii, un copil 0-11.99 ani si un copil 12-17.99 ani
Capacitate maxima camera tripla: 3 adulti si 1 copil sub 11.99 ani sau 2 adulti si 2 copii, un copil 0-11.99 ani si un copil 12-17.99 ani
 
Nu se accepta animale de companie.

Va informam ca incepand cu sezonul 2022, in orasul Eforie, se va achita la receptia hotelului o taxa de statiune in valoare de 3 lei/persoana/zi, conform Hotararii Consiliului Local Eforie. Copiii pana la 14 ani sau persoanele cu dizabilitati nu vor achita aceasta taxa.


Nume cazare de la furnizor: Minerva 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp