Michelangelo Grand Hotel din Praga

Vladislavova, 1477/20

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Michelangelo Grand Hotel.

Detalii cazare

Poziționată chiar în centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Proprietatea se află la câțiva pași de principalele zone de distracție. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 3. 0 kilometru(i) de unitatea de cazare. Unitatea de cazare se află la 20. 0 kilometru(i) de pârtii. Legăturile de transport public sunt la doar câțiva pași distanță. Oaspeții vor găsi aeroportul la 15. 0 kilometru(i). Proprietatea se află la 300 metri de mers pe jos de port. Numărul total de camere este de 135. Ca urmare a atenţiei constante acordate calităţii, acest hotel a fost renovat integral în anul 2019. Reşedinţa oferă în spaţiile comune conexiune Wi-Fi la internet. Michelangelo Grand Hotel oferă servicii de recepţie 24h din 24h. nullExistă o parcare la Michelangelo Grand Hotel. Această proprietate este loială practicilor ecologice. Clienţii pot profita de serviciul de transfer la aeroport. Există facilităţi şi servicii de afaceri puse la dispoziţia oaspeţilor pentru un plus de confort. Salonul de luat masa îi invită pe oaspeţi să savureze feluri de mâncare delicioase într-o ambianţă elegantă. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Michelangelo Grand Hotel 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Praga?

1. Ruzyne (Praga, Cehia)

11 km

Care sunt conditiile de intrare in Cehia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !