Micasa All Suites Hotel Kuala Lumpur din Kuala Lumpur

368B, JALAN TUN RAZAK, 368

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Micasa All Suites Hotel Kuala Lumpur.

Detalii cazare

Cuibărită la 3. 0 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 1. 6 kilometru(i) de hotel. Vizitatorii pot ajunge la mijloacele de transport public la 4. 8 kilometru(i) distanță. Clienții vor găsi aeroportul la 2. 4 kilometru(i). Proprietatea este la 4. 1 kilometru(i) de port. Cele 185 dormitoare primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Acest hotel a fost restructurat în anul 2009. Mai mult, în spaţiile comune se poate utiliza conexiunea wireless la internet. MiCasa All Suites Hotel Kuala Lumpur oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Clienţii se vor delecta cu mâncărurile servite în diferitele opţiuni gastronomice ale unităţii de cazare. Graţie facilităţilor sale funcţionale de întâlnire, această unitate de cazare este locul perfect pentru oaspeţii care călătoresc în interes de serviciu. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Micasa All Suites Hotel Kuala Lumpur 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kuala Lumpur?

1. Sultan Abdul Aziz Shah (Kuala Lumpur, Malaezia)

17 km

2. Genting (Genting, Malaezia)

27 km

3. Klia (Kuala Lumpur, Malaezia)

44 km

Care sunt conditiile de intrare in Malaezia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !