Mgm Grand din Las Vegas

LAS VEGAS BOULEVARD SOUTH LAS VEGAS, 3799

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mgm Grand.

Detalii cazare

Călătorii pot ajunge la mijloacele de transport public la 13. 0 kilometru(i) distanță. Călătorii vor găsi aeroportul la 3. 2 kilometru(i). Un total de 4946 camere sunt disponibile în incintă. Acest hotel s-a bucurat de renovare în anul 2006. MGM Grand oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Această proprietate oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. nullOaspeţii pot profita de parcare. Aceasta este o proprietate ecologică. Cei care caută pace şi linişte vor găsi opţiunea perfectă de cazare la MGM Grand, care oferă variate posibilităţi de întreţinere şi relaxare. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile şi serviciile de afaceri şi de întâlnire care le sunt puse la dispoziţie pentru un plus de confort. Vizitatorii vor aprecia cu siguranţă facilităţile de luat masa ale proprietăţii, unde se servesc variate feluri de mâncare şi băutură. Opţiunea gastronomică a proprietăţii îi va încânta pe vizitatori cu o bucătărie rafinată şi cu o ambianţă fermecătoare. Vizitatorii se vor bucura de o şedere plăcută în această unitate de cazare care oferă o gamă uriaşă de facilităţi de divertisment. MGM Grand poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Mgm Grand Las Vegas 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Las Vegas?

1. Mccarran Intl (Las Vegas, Statele Unite ale Americii / SUA)

2 km

2. North Air Term (Las Vegas, Statele Unite ale Americii / SUA)

12 km

3. Henderson Executive (Las Vegas, Statele Unite ale Americii / SUA)

14 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp