Metropole Interlaken Swiss Quality Hotel din Interlaken

HOEHEWEG, 37

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Metropole Interlaken Swiss Quality Hotel.

Detalii cazare

Unitatea de cazare cuprinde un total de 96 camere de oaspeți confortabile. Acest hotel a fost restructurat în anul 2007. Spaţiile comune ale proprietăţii includ conexiune Wi-Fi la internet. Pentru confortul oaspeţilor, această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Această unitate de cazare nu oferă paturi suplimentare la cerere. Spaţiile comune sunt potrivite pentru persoanele care utilizează scaune cu rotile. Metropole Swiss Quality Hotel furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Această proprietate este prietenoasă cu mediul. Metropole Swiss Quality Hotel dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Cei care stau în această clădire se pot destinde şi revigora în cadrul facilităţilor de relaxare puse la dispoziţie aici. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Metropole Swiss Quality Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Interlaken?

1. Belp (Berna, Elvetia)

36 km

2. Sion (Sion, Elvetia)

65 km

3. Zurich Airport (Zurich, Elvetia)

99 km

Care sunt conditiile de intrare in Elvetia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !