Metropark Hotel, Kowloon din Hong Kong

75 WATERLOO ROAD, 75

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Metropark Hotel, Kowloon.

Detalii cazare

Ideal amplasat în zona turistică a Mongkok, Metropark Hotel Kowloon vă promite o vizită minunată și relaxantă. Hotelul oferă un înalt standard de servicii și echipament, pentru a satisface cerințele fiecărui oaspete. 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, xerox, imprimantă, 24-ore recepţie sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat pot fi găsite în anumite camere de oaspeți. Pentru a spori gradul de satisfacție a oaspeților, hotelul oferă facilități de recreere cum ar fi centru de fitness, piscină exterioară. O atmosferă de ospitalitate și un serviciu excelent este ceea la ce vă puteți aștepta în timpul sejurului dvs. la Metropark Hotel Kowloon.

Nume cazare de la furnizor: Metropark Hotel, Kowloon 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hong Kong?

1. Hong Kong Intl (Hong Kong, China)

24 km

2. Shenzhen (Shenzhen, China)

51 km

3. International (Macau, Macao -Sar Of China-)

64 km

4. Zhuhai Airport (Zhuhai, China)

89 km

5. Huizhou (Huizhou, China)

91 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !