Metro Hotel @ Kl Sentral din Kuala Lumpur

No. 3, Jalan Thambypillai, Brickfields

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Metro Hotel @ Kl Sentral.

Detalii cazare

Oprițivă la Metro Hotel @ KL Sentral să descoperiți minunile orașului Kuala Lumpur. Hotelul vă oferă o gamă largă de facilități pentru a vă asigura că veți avea o ședere plăcută. WiFi gratuit în toate camerele, curăţenie zilnică, 24-ore recepţie, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Camerele de oaspeți sunt echipate cu facilitățile necesare unui somn liniştit.În unele camere, oaspeţii pot regăsi televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat. Hotelul oferă diferite posibilități de recreere. Pentru un serviciu de încredere și un personal profesionist, Metro Hotel @ KL Sentral vă îndeplinește la maxim gusturile.

Nume cazare de la furnizor: Metro Hotel @ Kl Sentral 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kuala Lumpur?

1. Sultan Abdul Aziz Shah (Kuala Lumpur, Malaezia)

13 km

2. Genting (Genting, Malaezia)

30 km

3. Klia (Kuala Lumpur, Malaezia)

41 km

Care sunt conditiile de intrare in Malaezia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !