Mesastila Resort&Spa din Yogyakarta

Desa Losari, Grabag

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mesastila Resort&Spa.

Detalii cazare

MesaStila Hotel & Resort este o alegere populară între călători în orașul Magelang, fi că descoperiți acest oraș sau sunteți doar în trecere. Hotelul oferă un înalt standard de servicii și echipament, pentru a satisface cerințele fiecărui oaspete. 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, magazin cadouri/suveniruri sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă televizor ecran plat, acces internet (wireless), camere nefumători, aer condiţionat, birou pentru a asigura o noapte liniștită. Distracțivă în facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi trasee de drumeţie, sală de yoga, cadă fierbinte, centru de fitness, teren de golf (maxim la 3 km). Indiferent de motivele vizitei dvs. în Magelang, MesaStila Hotel & Resort vă va face să vă simțiți acasă.

Nume cazare de la furnizor: Mesastila Resort&Spa 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Yogyakarta?

1. Achmad Uani (Semarang, Indonezia)

38 km

2. Adi Sumarmo (Solo City, Indonezia)

49 km

3. Adisutjipto (Yogyakarta, Indonezia)

51 km

Care sunt conditiile de intrare in Indonezia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !