Meridian din Costinesti

Costinesti, Str. Crizantemelor nr. 30, Cod 907930, Jud Constanta.

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Meridian.

Detalii cazare

  Descriere generala: Hotel Meridian 2** este un hotel nou,finalizat in anul 2005 amplasat intr-o zona linistita. Hotelul ofera conditii de cazare moderne si elegante, intr-un cadru unde va veti bucura de liniste si relaxare fara a pierde insa contactul cu pulsul Statiunii Costinesti.         Localizare: Este situat la aproximativ 600 m de plaja, si la 200 m de gara Costinesti Tabara, in apropierea primariei.           Dotari generale: restaurant cu terasa , parcare proprie-contra cost monitorizata 24/24 ore.          Dotari camere: Hotelul dispune de 38 camere duble din care 15 camere duble twin situate la mansarda , 10 camere duble fara balcon si 8 camere duble cu pat matrimonial cu balcon, si  5 apartamente,  dotate cu aer conditionat( camerele cu balcon) TV , minibar(exceptie camerele de la mansarda), baie cu dus.   Servicii masa:Se acorda in restaurantul Meridian, categoria a II-a, in sistem bonuri valorice in valoare de 60 lei/zi/persoana.

Facilitati copii: -Copiii cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar;  

Nume cazare de la furnizor: Meridian 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Costinesti?

1. Mihail Kogalniceanu (Constanta, Romania)

45 km

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp