Mercure Strasbourg Gare din Strasbourg

14-15 Place de la gare, 14-15

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mercure Strasbourg Gare.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător se găsește în Strasbourg. Poziționat chiar în centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Oaspeții vor face doar câțiva pași până la mijloacele de transport public. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 9. 1 kilometru(i). Un total de 68 dormitoare sunt disponibile la Mercure Strasbourg Centre Gare pentru confortul oaspeţilor. Mercure Strasbourg Centre Gare a fost clădit în anul 2006. Mercure Strasbourg Centre Gare include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Pentru confortul oaspeţilor, acest hotel oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Mercure Strasbourg Centre Gare. nullMercure Strasbourg Centre Gare furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Totodată, această proprietate a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Mercure Strasbourg Centre Gare 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Strasbourg?

1. Entzheim (Strasbourg, Franta)

9 km

2. Black Forest (Lahr (Hunsruck), Germania)

26 km

3. Baden Airpark (Karlsruhe, Germania)

33 km

4. Houssen (Colmar, Franta)

59 km

5. Zweibruecken (Saarbrucken, Germania)

73 km

6. Saarbruecken Airport (Saarbrucken, Germania)

83 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?