Mercure Marseille Canebiere din Marsilia

48 La Canebiere Parking Charles DeGaulle accès Can

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mercure Marseille Canebiere.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este în Marseille. Poziționată la 100 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Clienții vor găsi principalele zone de distracție la 1. 5 kilometru(i) distanță. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 8. 3 kilometru(i) de hotel. La 100 metri, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Cea mai apropiată plajă se află la 2. 0 kilometru(i) de proprietate. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 21. 0 kilometru(i). Unitatea de cazare este la 350 metri de port. Mercure Marseille Canebière Vieux-Port dispune de un total de 90 camere. Cei care stau la această proprietate pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Această proprietate oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Mercure Marseille Canebière Vieux-Port nu oferă paturi suplimentare la cerere. Având grijă de nevoile speciale ale oaspeţilor, acest hotel dispune de o serie de unităţi de cazare accesibile cu scaune cu rotile. Totodată, Mercure Marseille Canebière Vieux-Port a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Mercure Marseille Canebiere Vieux-Port 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Marsilia?

1. Provence (Marsilia, Franta)

20 km

2. Hyeres (Toulon, Franta)

66 km

3. Caumont (Avignon, Franta)

77 km

4. La Mole (Saint Tropez, Franta)

88 km

5. Garons (Nimes, Franta)

92 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp