Mercure Lyon Centre Perrache din Lyon

Cours de Verdun Rambaud - Esplanade de la gare, 12

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mercure Lyon Centre Perrache.

Detalii cazare

Situat la 500 metri de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Călătorii se bucură de un acces ușor la mijloacele de transport public. Un total de 120 dormitoare sunt disponibile în incintă. Reşedinţa include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeți. Acest hotel oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Totodată, Mercure Lyon Centre Perrache a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Proprietatea oferă facilităţi de afaceri. Vizitatorii vor aprecia cu siguranţă facilităţile de luat masa ale proprietăţii, unde se servesc variate feluri de mâncare şi băutură. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Mercure Lyon Centre Perrache 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Lyon?

1. Saint Exupery (Lyon, Franta)

19 km

2. Boutheon (Saint Etienne, Franta)

47 km

3. Grenoble Saint Geoirs (Lyon, Franta)

58 km

4. Renaison (Roanne, Franta)

71 km

5. Chambery Aix Les Bains (Chambery / Aix-Les-Bains, Franta)

82 km

6. Chabeuil (Valence, Franta)

92 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?