Mercure Lyon Centre Perrache din Lyon

Cours de Verdun Rambaud - Esplanade de la gare, 12

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mercure Lyon Centre Perrache.

Detalii cazare

Cuibărită la 500 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Clienții vor face doar câțiva pași până la mijloacele de transport public. Această reşedinţă oferă un total de 120 camere de oaspeți. Toți cei care stau în această unitate de cazare pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Acestei proprietăţi i-a fost acordată certificarea . Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot folosi facilităţile de întâlnire ale reşedinţei. Salonul de luat masa îi invită pe călători să savureze feluri de mâncare delicioase într-o ambianţă elegantă. Unele dintre aceste servicii ale Mercure Lyon Centre Perrache pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Mercure Lyon Centre Perrache 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Lyon?

1. Saint Exupery (Lyon, Franta)

19 km

2. Boutheon (Saint Etienne, Franta)

47 km

3. Grenoble Saint Geoirs (Lyon, Franta)

58 km

4. Renaison (Roanne, Franta)

71 km

5. Chambery Aix Les Bains (Chambery / Aix-Les-Bains, Franta)

82 km

6. Chabeuil (Valence, Franta)

92 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică