Mercure Iguazu Hotel Iru din Iguazu

TripAdvisor, nota 4.5

Selva Iryapu S N - Predio 600 Has, Puerto Iguazu Misiones

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mercure Iguazu Hotel Iru.

Detalii cazare

Situată la 3. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Unitatea de cazare se află la câțiva pași de principalele zone de distracție. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 1. 5 kilometru(i) de hotel. La 800 metri, clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 20. 0 kilometru(i). Unitatea de cazare este la 4. 0 kilometru(i) de port. Incinta numără 100 dormitoare primitoare. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Având în vedere că această proprietate dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Din nefericire, nu există camere de oaspeţi în care oaspeţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullExistă o parcare la Mercure Iguazu Hotel Iru. Această reşedinţă are un impact minim asupra mediului, datorită practicilor sale ecologice. Reşedinţa oferă facilităţi de afaceri. În această reşedinţă există numeroase servicii de întreţinere şi relaxare de care oaspeţii pot profita. Toți cei care stau în această unitate de cazare vor aprecia cu siguranţă facilităţile de luat masa din incintă, unde se servesc variate feluri de mâncare şi băutură. Locurile de luat masa ale proprietăţii servesc o selecţie de mâncăruri şi băuturi pline de savoare. Unitatea de cazare poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Mercure Iguazu Hotel Iru 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Iguazu?

1. Cataratas (Iguassu Falls, Brazilia)

6 km

2. Cataratas (Iguazu, Argentina)

15 km

3. Alejo Garci (Ciudad del Este, Paraguay)

33 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !