Mercure Duesseldorf Airport din Dusseldorf

LINTORFER WEG, 75

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mercure Duesseldorf Airport.

Detalii cazare

Situată la 5000 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 10000 kilometru(i) de hotel. Vizitatorii se bucură de un acces ușor la mijloacele de transport public. Această reşedinţă dispune de 120 camere de oaspeți confortabile. Mercure Duesseldorf Airport a fost complet renovat în anul 2007. Mercure Duesseldorf Airport oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Acest hotel oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Din nefericire, nu există unităţi de cazare în care vizitatorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullMercure Duesseldorf Airport furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Această reşedinţă promovează o politică durabilă. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile şi serviciile de afaceri şi de întâlnire care le sunt puse la dispoziţie pentru un plus de confort. Toți cei care stau în această unitate de cazare se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite de Mercure Duesseldorf Airport. Unele dintre aceste servicii ale Mercure Duesseldorf Airport pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Mercure Duesseldorf Airport 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Dusseldorf?

1. Muelheim (Essen, Germania)

8 km

2. International Airport (Dusseldorf, Germania)

9 km

3. Moenchengladbach Apt (Dusseldorf, Germania)

28 km

4. Weeze Airport (Dusseldorf, Germania)

55 km

5. Cologne (Cologne / Bonn, Germania)

55 km

6. Dortmund (Dortmund, Germania)

55 km

7. Merzbrueck (Aachen, Germania)

74 km

8. Maastricht (Maastricht, Olanda)

89 km

Care sunt conditiile de intrare in Germania?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !