Mercure Biarritz Plaza Ctre din Biarritz

10 avenue Edouard VII, 10

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mercure Biarritz Plaza Ctre.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este în Biarritz. Clienții vor găsi aeroportul la 3. 5 kilometru(i). Un total de 69 unități de cazare sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. În plus, în unitate de cazare este disponibil accesul Wi-Fi. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. Din nefericire, nu există unităţi de cazare în care călătorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullCălătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Mercure Biarritz Plaza Ctre. Mercure Biarritz Plaza Ctre este loial practicilor durabile ecologice. Oricine poate profita de serviciile şi facilităţile de conferinţă oferite pentru a celebra orice tip de eveniment. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Mercure Biarritz Plaza Ctre 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Biarritz?

1. Bayonne Anglet (Biarritz, Franta)

2 km

2. San Sebastian (San Sebastian, Spania)

23 km

3. Pamplona (Pamplona, Spania)

79 km

4. Pyrenees (Pau, Franta)

92 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?