Mercure Biarritz Plaza Ctre din Biarritz

10 avenue Edouard VII, 10

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mercure Biarritz Plaza Ctre.

Detalii cazare

Oaspeții vor găsi aeroportul la 3500 kilometru(i). Numărul total de camere de oaspeți este de 69. Hotelul include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în dormitoare. Oaspeţii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există camere în care oaspeţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullCălătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Hotel Plaza Biarritz Plage Handwritten Collection. Totodată, această reşedinţă a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Facilităţile de afaceri ale proprietăţii sunt potrivite pentru orice tip de eveniment corporatist, seminar, întâlnire sau conferinţă. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Plaza Biarritz Plage Handwritten Collection 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Biarritz?

1. Bayonne Anglet (Biarritz, Franta)

2 km

2. San Sebastian (San Sebastian, Spania)

23 km

3. Pamplona (Pamplona, Spania)

79 km

4. Pyrenees (Pau, Franta)

92 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp