Melia Purosani Hotel Yogyakarta din Yogyakarta

Jl. Mayor Suryatomo No. 31

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Melia Purosani Hotel Yogyakarta.

Detalii cazare

Situat în Centru oraş Yogyakarta, Melia Purosani Hotel Yogyakarta este un loc perfect de plecare pentru a explora Yogyakarta. Atât călătorii în scop de afaceri cât și turiștii se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui loc de cazare. Staff-ul orientat spre deservire vă va întâmpina și vă va îndruma când veți fi la Melia Purosani Hotel Yogyakarta. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă băuturi gratuite întâmpinare, prosoape, sufragerie separată, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit) pentru a asigura o noapte liniștită. Faceți o pauză după o zi lungă și folosiți centru de fitness, saună, piscină exterioară, spa, masaj. Atmosfera primitoare și serviciile excelente sunt ceea ce veți regăsi pe parcursul sejurului dumneavoastră la Melia Purosani Hotel Yogyakarta.

Nume cazare de la furnizor: Melia Purosani Hotel Yogyakarta 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Yogyakarta?

1. Adisutjipto (Yogyakarta, Indonezia)

7 km

2. Adi Sumarmo (Solo City, Indonezia)

52 km

3. Achmad Uani (Semarang, Indonezia)

90 km

Care sunt conditiile de intrare in Indonezia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !