Melia Marina Varadero Apartamentos din Varadero

AUTOPISTA DEL SUR Y FINAL. PUNTA HICACOS

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Melia Marina Varadero Apartamentos.

Detalii cazare

Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 14. 1 kilometru(i) de proprietate. Conexiunile de transport public se găsesc la distanță de 15. 0 kilometru(i). Unitatea de cazare se află la 300 metri de cea mai apropiată plajă. Oaspeții vor găsi aeroportul la 15. 0 kilometru(i). Numărul total de dormitoare este de 126. Această unitate de cazare a fost construită în anul 2013. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă în spaţiile publice. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Melia Marina Varadero Apartamentos nu oferă paturi suplimentare la cerere. Acestei proprietăţi i-a fost acordată certificarea . Clienţii se pot bucura de delicioase opţiuni culinare într-un decor deosebit de plăcut. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Melia Marina Varadero Apartamentos 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt conditiile de intrare in Cuba?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică