Melia Lima din Lima

Lima, Peru, Peru

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Melia Lima.

Detalii cazare

Acest hotel sofisticat este în San Isidro. Unitatea de cazare cuprinde un total de 180 unităţi de cazare confortabile. Melia Lima a fost complet recondiţionat în anul 2009. Melia Lima include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Călătorii pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Această proprietate nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullVizitatorii pot profita de parcare. Acestui hotel i-a fost acordată certificarea Earth Check. Melia Lima oferă un serviciu de transfer la aeroport. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot folosi facilităţile de întâlnire ale reşedinţei. Călătorii care stau în această proprietate pot profita de facilităţile de relaxare disponibile la această proprietate. Călătorii pot profita de serviciul de catering oferit de proprietate. Călătorii vor fi încântaţi de felurile de mâncare delicioase oferite în proprietate. Unele dintre aceste servicii ale Melia Lima pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Melia Lima 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Lima?

1. J Chavez Intl (Lima, Peru)

9 km

Care sunt conditiile de intrare in Peru?

Incepem Maratonul Promotiilor lunii Aprilie!