Mayfair Hotel din Adelaide

TripAdvisor, nota 4.5

45 King William Street, Adelaide

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mayfair Hotel.

Detalii cazare

Ideal amplasat în zona turistică a District central afaceri, Mayfair Hotel vă promite o vizită minunată și relaxantă. Hotelul oferă oaspeților o gamă largă de servicii și echipament, dedicat să vă asigure comfort și comoditate. 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, 24-ore recepţie, facilităţi pentru turişti cu handicap, depozitare bagaje sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Conceput și decorat ca oaspeții să se simtă ca și acasă, iar unele camere au în dotare televizor ecran plat, covoare, ness gratuit, ceai gratuit, aşternuturi. Distracțivă în facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi grădină. Comoditatea și comfortul face ca Mayfair Hotel să fie alegerea perfectă pentru sejurul dvs. în Adelaide.

Nume cazare de la furnizor: Mayfair Hotel 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Adelaide?

1. International (Adelaide, Australia)

6 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Incepem Maratonul Promotiilor lunii Aprilie!