Mav Boutique Villa din Eforie Nord

Eforie Nord, Constanta, Litoral Marea Neagra, Romania

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mav Boutique Villa.

Detalii cazare

Mav Boutique Villa Eforie Nord se afla situata in zona nordica, mai linistita a statiunii, la 80 m de plaja si la aproximativ 3 km de baile de namol ale lacului Techirghiol

Va informam ca incepand sezonul 2022 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 3 lei/persoana/zi, suma ce reprezinta aTaxa de promovare a orasului Eforie Norda in urma hotararii nr. 325/17.12.2021 luate de consiliul local al orasului. Copiii sub 14 ani si persoanele cu handicap sunt scutite de la plata.


Inaugurata in 2019, cu un design minimalist si elegant la exterior, dar cald si primitor la interior, Mav Boutique pune la dispozitia oaspetilor camere duble si apartamente dotate cu LCD tv, aer conditionat, minibar, wi fi, bai proprii cu dus, uscator de par si obiecte de toaleta. De asemenea, dispune de o bucatarie comuna, complet utilata, curte cu spatiu de lounge amenajat cu balansoar, mese si scaune, precum si un spatiu de gratar. Pentru cei mici, Mav Boutique villa pune la dispozitie un loc de joaca exterior pentru copii.
Mav Boutique villa dispune de parcare privata ce se ofera gratuit in masura disponibilitatii, iar locatia este deschisa tot timpul anului.
Toate spatiile de cazare sunt prevazute cu aer conditionat, zona de relaxare, LCD TV cu canale prin satelit, wi fi, seif si baie privata, dotata cu dus, papuci, obiecte de toaleta si uscator de par. Toate camerele sunt dotate cu pat matrimonial.
Camera dubla, camera dubla cu vedere la gradina si camera dubla la subsol nu au balcon. De asemenea, camera dubla la subsol nu dispune de geamuri. Suprafata 25 mp.
Camerele duble cu terasa si camerele duble cu balcon interior dispun de balcon. Suprafata 25 mp.
Apartamentul cu doua camere la demisol este compus din 2 dormitoare matrimoniale (separate cu usa) si baie. Suprafata 40 mp.
Apartamentele cu doua camere se afla situate la etajele 1 si 2, au vedere partiala la mare si sunt compuse din doua dormitoare matrimoniale (separate cu usa), baie si balcon. Suprafata 50 mp.

Capacitate maxima de cazare:
Camera dubla - 2 adulti si 1 copil 0-10.99 ani
Apartament - 4 adulti si 2 copii (0-10.99 ani)


Se accepta cazarea cu animale de companie, contra cost. Pentru animale de talie mica se achita o taxa de 58 lei/zi, in timp ce pentru cele de talie media/mare se aplica o taxa de 87 lei/zi.


Nume cazare de la furnizor: Mav Boutique Villa Cmp 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp