Matsumoto Tourist Hotel din Nagano

2-4-24 Fukashi

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Matsumoto Tourist Hotel.

Detalii cazare

Situat într-o locație de prim rang din Nagano, Matsumoto Tourist Hotel vă pune la picioare tot ceea ce poate oferi acest oraș. Deținând o listă largă de facilități, oaspeții vor găsi sejurul la acest loc de cazare ca fiind unul confortabil. Toate facilitățile necesare, inclusiv servicii poştale, magazin cadouri/suveniruri, laundromat, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice, sunt la îndemână. Camerele de oaspeți sunt echipate cu toate facilitățile necesare ca să aveți un somn nocturn liniștit. În unele camere, oaspeții pot regăsi televizor ecran plat, camere nefumători, aer condiţionat, încălzire, serviciu trezire dimineața. Accesul la centru de fitness, baie termală, masaj de la locul de cazare va mări satisfacția sejurului dumneavoastră deja excelent. Indiferent de motivele vizitei dumneavoastră în Nagano, Matsumoto Tourist Hotel vă va face să vă simțiți pe loc ca acasă.

Nume cazare de la furnizor: Matsumoto Tourist Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Nagano?

1. Matsumoto (Matsumoto, Japonia)

8 km

2. Toyama (Toyama, Japonia)

82 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp