Marriott Bangkok Hotel The Surawongse din Bangkok

262 Surawong Road, Si Phraya, Bangrak

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Marriott Bangkok Hotel The Surawongse.

Detalii cazare

Acest hotel luxos se găsește în Silom. null Vizitatorii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Această unitate de cazare nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullFacilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Totodată, această unitate de cazare a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Marriott Bangkok Hotel The Surawongse oferă un serviciu de transfer la aeroport. Această proprietate oferă o gamă largă de experienţe culinare. Hotelul dispune de facilităţi de afaceri funcţionale, ideale pentru călătorii de afaceri. Oaspeţii se pot destinde complet la facilităţile de întreţinere şi relaxare. Proprietatea poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Marriott Bangkok Hotel The Surawongse 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bangkok?

1. Don Mueang Intl (Bangkok, Thailanda)

22 km

2. Suvarnabhumi Intl (Bangkok, Thailanda)

24 km

Care sunt conditiile de intrare in Thailanda?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp