Maritim Hotel Shenyang din Shenyang

168 Datonghu Street, Yuhong District, Shenyang

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Maritim Hotel Shenyang.

Detalii cazare

Situat într-o locație de prim rang din Shenyang, Maritim Hotel Shenyang vă pune la picioare tot ceea ce poate oferi acest oraș. Locul de cazare vă oferă o gamă largă de facilități și avantaje pentru ca dumneavoastră să petreceți momente cât mai plăcute. 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, 24-ore recepţie sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Fiecare cameră de oaspeți este mobilată elegant și dotată cu echipamente practice. Delectați-vă cu facilitățile de recreere ale acestui loc de cazare cum ar fi cadă fierbinte, centru de fitness, saună, piscină interioară, masaj. Atmosfera primitoare și serviciile excelente sunt ceea ce veți regăsi pe parcursul sejurului dumneavoastră la Maritim Hotel Shenyang.

Nume cazare de la furnizor: Maritim Hotel Shenyang 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Shenyang?

1. Shenyang (Shenyang, China)

17 km

2. Teng'ao (Anshan, China)

83 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp