Mariners North Holiday Apartments din Townsville

7 Mariners Drive, 7

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mariners North Holiday Apartments.

Detalii cazare

Oprițivă la Mariners North Holiday Apartments să descoperiți minunile orașului Townsville. Hotelul oferă un înalt standard de servicii și echipament, pentru a satisface cerințele fiecărui oaspete. Personalul vă urează bun venit cu ospitalitate și vă ghidează când sunteți la Mariners North Holiday Apartments. Relaxați-vă în camerele de oaspeți confortabile, dintre care unele oferă televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat. Recuperați-vă după o zii istovitoare de explorare a orașului, în comfortul camerei dvs. sau folosiți avantajele oferite de facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi cadă fierbinte, centru de fitness, piscină exterioară, spa, terenuri tenis. Pentru un serviciu de încredere și un personal profesionist, Mariners North Holiday Apartments vă îndeplinește la maxim gusturile.

Nume cazare de la furnizor: Mariners North Holiday Apartments 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Townsville?

1. Townsville (Townsville, Australia)

5 km

2. Palm Island (Palm Island, Australia)

60 km

3. Waterport (Orpheus Island, Australia)

76 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !