Mantra On The Inlet din Cairns

Corner Wharf & Macrossan Street

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mantra On The Inlet.

Detalii cazare

Cu locația în Portul de Nord Douglas, Mantra on the Inlet este un loc perfect de plecare pentru a descoperi orașul Port Douglas. Hotelul vă oferă o gamă largă de facilități pentru a vă asigura că veți avea o ședere plăcută. La hotel puteți găsi Wi-Fi în zone publice, parcare auto, babysitting, cameră de familie, tururi. Relaxați-vă în camerele de oaspeți confortabile, dintre care unele oferă acces internet (wireless), camere nefumători, aer condiţionat, birou, balcon/terasă. Distracțivă în facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi teren de golf (maxim la 3 km), piscină exterioară, masaj, grădină. Mantra on the Inlet este o alegere excelentă de unde puteți explora Port Douglas sau simplu să vă relaxați și să vă reîntineriți.

Nume cazare de la furnizor: Mantra On The Inlet 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cairns?

1. Cairns (Cairns, Australia)

53 km

2. Mareeba (Mareeba, Australia)

65 km

3. Bloomfield River (Bloomfield, Australia)

68 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !