Mantra Broadbeach On The Park Hotel din Gold Coast

2685 Gold Coast Highway

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mantra Broadbeach On The Park Hotel.

Detalii cazare

Cu locația în Broadbeach, Mantra Broadbeach on the Park Hotel este un loc perfect de plecare pentru a descoperi orașul Gold Coast. Hotelul oferă oaspeților o gamă largă de servicii și echipament, dedicat să vă asigure comfort și comoditate. Servicii bilete, depozitare bagaje, parcare auto, babysitting, facilităţi grătar sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Relaxați-vă în camerele de oaspeți confortabile, dintre care unele oferă acces internet (wireless), cadă cu hidromasaj, camere nefumători, aer condiţionat, încălzire. Distracțivă în facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi cadă fierbinte, centru de fitness, saună, piscină exterioară, spa. Pentru un serviciu de încredere și un personal profesionist, Mantra Broadbeach on the Park Hotel vă îndeplinește la maxim gusturile.

Nume cazare de la furnizor: Mantra Broadbeach On The Park Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Gold Coast?

1. Southport (Southport, Australia)

6 km

2. Coolangatta (Gold Coast, Australia)

17 km

3. Brisbane (Brisbane, Australia)

77 km

4. Byron Gateway (Ballina, Australia)

89 km

5. Lismore (Lismore, Australia)

90 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !