Manquehue Aeropuerto din Santiago de Chile

Avenida Boulevard Aeropuerto Sur, 9648

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Manquehue Aeropuerto.

Detalii cazare

Unitatea de cazare oferă acces ușor înspre principalele stații de transport public ale orașului. Clienții vor găsi aeroportul la 5. 0 kilometru(i). Manquehue Aeropuerto numără un total de 108 dormitoare. Această unitate de cazare a fost realizată în anul 2014. Manquehue Aeropuerto include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Recepţia este deschisă 24/7. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această reşedinţă. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Vizitatorii se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite de Manquehue Aeropuerto. Călătorii de afaceri pot profita de facilităţile şi serviciile de afaceri. Manquehue Aeropuerto poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Courtyard Santiago Airport 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Santiago de Chile?

1. A Merino Benitez (Santiago de Chile, Chile)

3 km

Care sunt conditiile de intrare in Chile?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp