Manly Paradise Motel And Apartments din Sydney

54 North Steyne

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Manly Paradise Motel And Apartments.

Detalii cazare

Ideal amplasat în zona turistică a Manly, Manly Paradise Motel and Apartments vă promite o vizită minunată și relaxantă. Oferind o varietate de servicii și facilități, acest hotel vă furnizează totul să aveți un somn cu o noapte plăcută. WiFi gratuit în toate camerele, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice, parcare auto, cameră de familie sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Camerele de oaspeți sunt echipate cu facilitățile necesare unui somn liniştit.În unele camere, oaspeţii pot regăsi baie suplimentară, covoare, sofa, sufragerie separată, acces internet wireless (gratuit). Bucurați-vă de facilitățile de recreere ale hotelului care includ teren de golf (maxim la 3 km), piscină exterioară, înainte de a vă retrage în camera dvs. pentru bine meritata odihnă. Manly Paradise Motel and Apartments este o alegere excelentă de unde puteți explora Sydney sau simplu să vă relaxați și să vă reîntineriți.

Nume cazare de la furnizor: Manly Paradise Motel And Apartments 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sydney?

1. Au Rose Bay (Sydney, Australia)

8 km

2. Kingsford Smith (Sydney, Australia)

19 km

3. Palm Beach Spb (Sydney, Australia)

23 km

4. Bankstown (Bankstown, Australia)

30 km

5. Belmont (Newcastle, Australia)

87 km

6. Wollongong (Wollongong, Australia)

95 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !