Mandarin Oriental Kuala Lumpur din Kuala Lumpur

KUALA LUMPUR CITY CENTRE, PO BOX 10905

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Mandarin Oriental Kuala Lumpur.

Detalii cazare

Poziționată la 100 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Proprietatea se află la câțiva pași de principalele zone de distracție. Legăturile de transport public sunt la doar câțiva pași distanță. Oaspeții vor găsi aeroportul la 7. 0 kilometru(i). Un total de 643 dormitoare sunt disponibile la Mandarin Oriental Kuala Lumpur pentru confortul oaspeţilor. Această unitate de cazare a fost restructurată în anul 2011. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot bucura de conexiunea wireless la internet disponibilă în spaţiile publice ale hotelului. Această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24h din 24h. La această proprietate, spaţiile comune sunt accesibile cu scaune cu rotile. Există o parcare. Această unitate de cazare are un impact minim asupra mediului, datorită practicilor sale ecologice. Clienţii pot aprecia serviciile de întreţinere şi relaxare oferite la hotel. Mai multe facilităţi de conferinţă sunt puse la dispoziţia călătorilor de afaceri pentru confortul acestora. Cei care stau în această clădire îşi pot răsfăţa papilele gustative la restaurantul de aici. Vizitatorii se vor răsfăţa cu mâncărurile gustoase oferite de Mandarin Oriental Kuala Lumpur. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Mandarin Oriental Kuala Lumpur 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kuala Lumpur?

1. Sultan Abdul Aziz Shah (Kuala Lumpur, Malaezia)

16 km

2. Genting (Genting, Malaezia)

27 km

3. Klia (Kuala Lumpur, Malaezia)

43 km

Care sunt conditiile de intrare in Malaezia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !