Majestic Tynte Street Hotel din Adelaide

82 Tynte Street, 82

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Majestic Tynte Street Hotel.

Detalii cazare

Majestic Tynte Street Hotel cu cele 4 stele vă oferă comfort și comoditate fie că sunteți în călătorie de afaceri, fie că vă petreceți vacanța în Adelaide. Atât călători de afaceri cum și turiști se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui hotel. WiFi gratuit în toate camerele, facilităţi pentru turişti cu handicap, expres check-in/check-out, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Televizor ecran plat, acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat, încălzire pot fi găsite în anumite camere de oaspeți. Atmosfera pacifică a hotelului se extinde și la facilitățile de recreere ale acestuia care sunt teren de golf (maxim la 3 km), grădină. Majestic Tynte Street Hotel este o alegere excelentă de unde puteți explora Adelaide sau simplu să vă relaxați și să vă reîntineriți.

Nume cazare de la furnizor: Majestic Tynte Street Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Adelaide?

1. International (Adelaide, Australia)

7 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?