Madison Capital Executive Apartment Hotel din Canberra

108 Northbourne Avenue, 108

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Madison Capital Executive Apartment Hotel.

Detalii cazare

Oprițivă la Capital Executive Apartment Hotel să descoperiți minunile orașului Canberra. Hotelul oferă un înalt standard de servicii și echipament, pentru a satisface cerințele fiecărui oaspete. Facilități cum ar fi 24-ore recepţie, facilităţi pentru turişti cu handicap, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice, parcare auto sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă bucura de un sejur plăcut. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă televizor ecran plat, cadă cu hidromasaj, camere nefumători, aer condiţionat, încălzire pentru a asigura o noapte liniștită. Recuperați-vă după o zii istovitoare de explorare a orașului, în comfortul camerei dvs. sau folosiți avantajele oferite de facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi cadă fierbinte, centru de fitness, saună, teren de golf (maxim la 3 km), spa. Personal prietenos, facilități extraordinare și proximitatea la tot ce poate oferi Canberra este un motiv întemeiat de ce să alegeți Capital Executive Apartment Hotel pentru sejurul dvs.

Nume cazare de la furnizor: Capital Executive Apartment Hotel Canberra 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Canberra?

1. Canberra (Canberra, Australia)

6 km

2. Goulburn (Goulburn, Australia)

74 km

3. Tumut (Tumut, Australia)

80 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?