Madero din Buenos Aires

Rosario Vera Peñaloza, 360

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Madero.

Detalii cazare

Un total de 197 camere de oaspeți sunt disponibile pentru confortul acestora. Această reşedinţă a fost ultima oară renovată în anul 2016. Reşedinţa oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Recepţia este deschisă 24/7. Din nefericire, nu există camere de oaspeţi în care vizitatorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullParcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Această reşedinţă a fost concepută cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . Vizitatorii vor aprecia serviciile de întreţinere şi relaxare oferite la Hotel Madero. Hotel Madero dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Clienţii se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite de hotel. O selecţie de specialităţi gastronomice pline de savoare sunt oferite în această proprietate fermecătoare. Unele dintre aceste servicii ale Hotel Madero pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Madero 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Buenos Aires?

1. J. Newbery (Buenos Aires, Argentina)

8 km

2. Pistarini (Buenos Aires, Argentina)

26 km

3. La Plata (La Plata, Argentina)

56 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !