Lyon Marriott Hotel Cite Internationale din Lyon

70 QUAI CHARLES DE GAULLE, 35

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Lyon Marriott Hotel Cite Internationale.

Detalii cazare

Perfect pentru familii, acest hotel confortabil este localizat în Lyon. Poziționată la 3. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Hotelul este aproape de principalele conexiuni de transport public ale orașului. Această reşedinţă oferă un total de 204 camere. Această unitate de cazare a fost ultima oară renovată în anul 2016. Lyon Marriott Hôtel Cité Internationale oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Lyon Marriott Hôtel Cité Internationale oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Din nefericire, nu există dormitoare în care cei care stau în această unitate de cazare să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Există o parcare. Totodată, Lyon Marriott Hôtel Cité Internationale a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Cei care stau în această clădire se pot bucura de delicioase opţiuni culinare într-un decor deosebit de plăcut. Lyon Marriott Hôtel Cité Internationale oferă o gamă variată de facilităţi întreţinere şi relaxare ideale pentru ca vizitatorii să se poată revigora fizic şi psihic. Această proprietate dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Oferta variată de divertisment pusă la dispoziţie în această unitate de cazare garantează faptul că oaspeţii săi se vor bucura de o şedere deosebit de plăcută. Călătorii îşi vor umple ziua de energie cu mâncărurile delicioase servite la Lyon Marriott Hôtel Cité Internationale. Unele dintre aceste servicii ale Lyon Marriott Hôtel Cité Internationale pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Lyon Marriott Hotel Cite Internationale 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Lyon?

1. Saint Exupery (Lyon, Franta)

18 km

2. Boutheon (Saint Etienne, Franta)

51 km

3. Grenoble Saint Geoirs (Lyon, Franta)

60 km

4. Renaison (Roanne, Franta)

71 km

5. Chambery Aix Les Bains (Chambery / Aix-Les-Bains, Franta)

81 km

6. Chabeuil (Valence, Franta)

96 km

7. Meythet (Annecy, Franta)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp